Post-M&A integratie

Een succesvol M&A-proces vereist informatie, planning en expertise. Post-M&A-integratie (PMI)-teams hebben een bron nodig om hen te helpen snel te werken, pogingen te coördineren en het volledige plaatje te zien – van de algemene bedrijfsdoelen tot de kleinste details van een transactie.

Iedere PMI heeft zijn eigen snelheid, stijl, focus en ritme. Het PMI-proces moet op maat gemaakt zijn om die verschillen op te vangen. Als voorbeeld: een fusie ingegeven door kostensynergie vereist een heel andere strategie dan een waarbij inkomstensynergie het belangrijkste doel is.

Met meer dan 16 jaar ervaring hebben we een gedetailleerd en grondig werkplan gecreëerd omtrent soepele integratie van middelgrote bedrijven in verschillende nichemarkten en op basis van de individuele bedrijfsontwikkelingsdoelen en -richtingen.

Het totale proces bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  1. De richting bepalen
  2. De waarde benoemen
  3. De organisatie bouwen

Na het definiëren van de korte en lange-termijn strategische doelen, bepalen we de snelheid en omvang van integratie en het begin van het proces, en corrigeren het tussentijds op basis van de resultaten die het team bereikt. Een dergelijke flexibele aanpak stelt ons in staat een volledig op maat gemaakte integratie-ervaring voor elk van onze klanten te bieden en bedrijfsdoelen met de beste uitkomst te behalen.

Neem Contact Op

Netherlands Office

Vredehofstraat 13,
3761HA Soest,
The Netherlands
Phone : +31 20 530 1414
Fax : +31 20 530 1419