Onze Diensten

Wat we het beste Doen

Specialiteiten

We kunnen het allemaal

AMA biedt een uitgebreid assortiment professionele fusies en overnameservices. Voor veel klanten worden we hun team voor bedrijfsfinanciering en bedrijfsontwikkeling. Voor anderen werken we rechtstreeks samen met hun eigen medewerkers voor bedrijfsontwikkeling. Door AMA in te huren, kunnen onze klanten in elk geval ervaren professionals voor een eenmalig project inschakelen en voorkomen dat ze vast personeel inhuren.

Oorsprong van de deal

Kansen in de financiële wereld spotten is vaak de bottleneck voor inkomsten. Het is een van de meest tijdrovende maar noodzakelijke dingen gebruikt om de zaak aan de gang te houden.

Op waarde schatten van fusies en overnames

AMA werkt met executives en zakelijke ontwikkelingsmedewerkers van klanten om een strategie te ontwerpen die hun doelen implementeert voor groei en diversificatie.

M&A onderhandeling

In het professionele leven van een CEO kan een fusie of overname één van de spannendste gebeurtenissen zijn die plaats vinden – zo niet de bekroning van iemands carrière.

Verkoop en oorsprong van ontbinding

Als onze klanten plannen een bedrijf te verkopen of een divisie of dochteronderneming af te stoten, kunnen er vele doelen zijn die ze willen bereiken, inclusief:

Post-M&A integratie

Een succesvol M&A-proces vereist informatie, planning en expertise.

Neem Contact Op

Kantoor Nederland

Storkstraat 20,
3833 LB Leusden
Telefoon : +31 20 530 1414
Fax : +31 20 530 1419