Over

Over ons

Neem geen genoegen met minder

Over AMA International

AMA International is een niche M&A-adviesbureau dat specifieke expertise heeft ontwikkeld bij het arrangeren van grensoverschrijdende strategische transacties voor bedrijven in het middelste marktsegment, over het algemeen tussen bedrijven in het VK, de Benelux, West- en Oost-Europa en de Verenigde Staten. AMA heeft kantoren in Nederland, België, de VS en Polen en overeenkomstige kantoren voor internationale fusies en overnames, die ons in staat stellen naadloze adviesdiensten te bieden voor alle grote financiële markten.

AMA biedt een uitgebreid pakket aan van professionele fusie- en overnamediensten, inclusief maar niet beperkt tot het op waarde schatten van fusies en overnames, oorsprong van de deal en post-M&A integratie. Voor veel klanten worden we hun zakelijke bedrijfsontwikkelingsteam. Voor anderen werken we direct samen met hun in-house bedrijfsontwikkelingsmedewerkers. In alle gevallen zijn onze klanten door AMA in te huren in staat ervaren professionals te gebruiken voor een eenmalig project en om te voorkomen permanente medewerkers in te huren.

We werken nauw samen met onze klanten om bedrijfsfusie en -overnamestrategieën te ontwikkelen die het beste passen bij hun criteria en doelen, en vervolgens ontwerpen we samen een programma om die wijziging door te voeren. We zorgen voor de hele cyclus van fusie- & overnamebeheer en brengen onze expertise en ervaring mee bij een project dat misschien nieuw is voor onze klanten of te tijdrovend voor hen om zelf te beheren.

Onze diensten

Onze Diensten

Onze diensten omvatten onder meer het adviseren van openbare en privébedrijven over:

Oorsprong van de deal

Op waarde schatten van fusies en overnames

M&A onderhandelingen

Verkoop en oorsprong van ontbinding

Post-M&A integratie

Neem Contact Op

Kantoor Nederland

Storkstraat 20
3833 LB Leusden
Telefoon : +31 20 530 1414
Fax : +31 20 530 1419