Pricing

Ervaring

M&A Deals

kapitaal Advisering

Waarom voor ons kiezen?

Vermijd veilingen

Als AMA kopers vertegenwoordigt, benaderen we normaliter eigenaren die niet actief op zoek zijn om hun bedrijven te verkopen. Als gevolg daarvan zijn we in staat geweest doelbedrijven te overtuigen gesprekken te beginnen met alleen onze klanten. Transacties die op deze manier tot stand komen, laten een meer uitgebreide uitwisseling van informatie toe voordat onze klanten beslissen een bod uit te brengen. Dit voorkomt het grootste risico van aan een veiling deelnemen en een bod uitbrengen op een bedrijf met beperkte informatie. De prijs en voorwaarden van een transactie die op deze manier worden behaald zijn over het algemeen ook gunstiger bij persoonlijke onderhandeling – onthoud dat de persoon die een veiling wint, de hoogste prijs betaalt.

Wij laten u verder alleen

Door voor AMA te kiezen, besparen onze klanten de kosten voor het inhuren van permanente medewerkers voor een project dat zich misschien maar één keer voordoet. Als het project afgerond is, gaan wij weg totdat u ons weer nodig hebt. Bovendien hebben onze klanten door het proces van contact opnemen met bedrijven en onderzoek te doen, door ons te laten beheren, ervaren professionals ingehuurd die werk buiten de normale gang van zaken uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat zij met hun gewone kernactiviteiten kunnen doorgaan: hun bedrijf runnen.

Verschillend perspectief

AMA heeft twee primaire diensten:
Geschikte acquisitiedoelen vinden tijdens een pro-actieve zoektocht; en
Bedrijven afstoten op de meest gunstige voorwaarden.

Deze beide diensten beginnen met onderzoek. Omdat wij transactiespecialisten zijn in tegenstelling tot industriële specialisten zijn we in staat om ‘outside the box’ te denken. We komen vaak met ideeën of alternatieven die nieuw zijn voor onze klanten. AMA kijkt niet alleen naar de voor de hand liggende bedrijven, zoals concurrenten of financiële kopers die gespecialiseerd zijn in een industrietak. We hanteren een breed netwerk in een poging om onze klant zoveel mogelijk alternatieven te bieden.

AMA wereldwijd

In tegenstelling tot bedrijven van vergelijkbare grootte die fusie- en overnamediensten bieden, heeft AMA een internationale presentie met overeenkomstige kantoren in de financiële centra van de wereld inclusief Europa, Noord- en Zuid-Amerika, India, China, Australië en Azië. Deze aangesloten bedrijven bieden volledig begrip van de plaatselijke taal, marktgebruiken en zakelijke en culturele onderwerpen.

Al onze aangesloten partners wereldwijd gebruiken dezelfde methode om te werken voor onze klanten en houden zich aan strikte kwaliteitsstandaarden en werkethiek. Als een AMA-klant wordt voorgesteld aan één van onze buitenlandse partners, ontmoeten ze een adviseur die op de hoogte gebracht is van hun strategie en verwachtingen. Wij geloven dat het essentieel is een adviseur te hebben die bekend is met hun plaatselijke markten. Al onze internationale partners hebben de mogelijkheid om diepte-onderzoek uit te voeren en dat efficiënt uit te voeren in markten in het buitenland. Inzichten

Hier komt ons blog met inhoud en recent nieuws.

Neem Contact Op

 

Kantoor Nederland

Storkstraat 20,
3833 LB Leusden
Phone : +31 20 530 1414
Fax : +31 20 530 1419